ΒΕΝΕΡΗΣ Υγραεριοκίνηση

 

Η εταιρία Βενέρης Εμμ. ΑΕ, μέλος του ομίλου εταιριών Βενέρη, ιδρύθηκε το 1995 με αντικείμενο την εμπορία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και service αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία αξιολογώντας σε κάθε εποχή τις ανάγκες των πελατών φροντίζει ώστε η γκάμα των αυτοκινήτων που προσφέρει να είναι ποιοτική και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Σκοπός της εταιρίας είναι μόνο ικανοποιημένοι πελάτες και γι αυτό προσφέρει σε όλα αυτοκίνητα εγγύηση καλής λειτουργίας και οδηγό service.

Τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις νέες οικονομικές συνθήκες, η Εμμ. Βενέρης Α.Ε. φρόντισε ώστε να υιοθετήσει τις εργασίες για την τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων υγραερίου στα αυτοκίνητα. Τα πολλά και ποικίλα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης καθιστούν το υγραέριο ένα από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά είδη καυσίμου. 

Σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μονάδα το τοποθέτησης υγραερίου σε πιστοποιημένες και αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις με τους πλέον εξειδικευμένους τεχνικούς και μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα υγραεριοκίνησης στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 

    

 

Autokriti.com | Ανδρέα Παπανδρέου & Π.Ε.Ο. Ηρακλείου Ρεθύμνου
Τηλ.:2810-315800, Fax: 2810-315807